main img main img main img main img main img main img main img main img

Χορηγία τροφίμων σε άπορες οικογένειες από το Εκπαιδευτήριο Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή

Ο Δήμος Χερσονήσου-Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας παρέλαβε σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου μία μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας (80 σακούλες) από το Εκπαιδευτήριο Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή "Ανδρέας Γιαννόπουλος" ως ευγενική χορηγία, με σκοπό την διανομή τους από τις κοινωνικές υπηρεσίες και δομές του δήμου σε άπορες οικογένειες σύμφωνα με κοινωνικά κριτήρια.

Το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy- Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» στις 28 Ιουνίου είχε πραγματοποιήσει Αγώνα Αγάπης ανάμεσα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Εκπαιδευτηρίου και την Ακαδημία του Ο.Φ.Η., με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για τις οικογένειες του Δήμου Χερσονήσου που βρίσκονται σε συνθήκες ανέχειας. Η προσπάθεια αυτή απέδωσε, καθώς υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των παρευρισκομένων στον αγώνα. Τα τρόφιμα αυτά παραδόθηκαν από τον Γενικό Διευθυντή του Εκπαιδευτηρίου, Άρη Μαρκάκη και τους συνεργάτες του, στο Δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου ευχαρίστησε το εκπαιδευτήριο Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» που με εξέχοντα ζήλο βρίσκεται δίπλα στο Δήμο Χερσονήσου και στηρίζει έμπρακτα τις οικογένειες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές καθημερινές τους ανάγκες και πλήττονται σοβαρά από τη φτώχεια.

 


 

copyright © Δήμος Χερσονήσου