Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την 8η διανομή στους δικαιούχους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ

Στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ MIS 5029840, η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησε διανομή ειδών παντοπωλείου (φέτα, αλεύρι, γραβιέρα, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια) από τις αποκεντρωμένες προμήθειες του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), που διατέθηκαν μέσω των φορέων που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης σε δικαιούχους πολίτες και οικογένειες του ΤΕΒΑ.

Κατ’επέκταση, ο Δήμος Χερσονήσου πραγματοποίησε με επιτυχία την 8η διανομή στους δικαιούχους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ, με την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 στις Παιδικές Κατασκηνώσεις στη περιοχή Κοκκίνι Χάνι (ως σημείο διανομής).

Η παράδοση των προϊόντων στον κάθε ωφελούμενο του ΤΕΒΑ έγινε με χρήση του ΑΜΚΑ και φυσική υπογραφή με δικό του στυλό. Αν ο ωφελούμενος δεν είχε τη δυνατότητα της αυτοπρόσωπης παρουσίας στο σημείο διανομής, τα προϊόντα παρελήφθησαν από τρίτο πρόσωπο που έφερε εξουσιοδότηση. Στους ωφελούμενους που για αντικειμενικούς λόγους (π.χ. λόγοι υγείας, ηλικίας, αναπηρίας κλπ) δεν είχαν την ευχέρεια μετάβασης στο σημείο διανομής, τα προϊόντα τους παραδόθηκαν κατ’ οίκον.


image1


 image2