main img main img main img main img main img main img main img main img

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κ.Ε.Δ.Χ.

Σε ευχάριστο «οικογενειακό» κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου, στα γραφεία της, εντός της πρώην αμερικανικής βάσης. Παρουσία του Δημάρχου, Γιάννη Σέγκου, του προσωπικού από τις δομές του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και του Κ.Η.Φ.Η., των εργαζομένων, των μελών του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων και με την ευλογία του ιερέα της ενορίας Γουρνών, πάτερ Λεωνίδα έγινε αγιασμός και η κοπή της βασιλόπιτας.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., Γιάννης Μηλάκης χαιρέτισε την εκδήλωση και υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας για την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που προσφέρονται μέσω κοινωφελών προγραμμάτων προς όφελος των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, των παιδιών και της κοινωνίας, «ώστε να επιτευχθεί ο κεντρικός στόχος της διοίκησης της Κ.Ε.Δ.Χ., η προσφορά και η αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, όλο και πιο αποτελεσματικά, όλο και πιο ουσιαστικά.»
Ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους υγεία, καλή συνεργασία και επιτυχία στο έργο τους, δηλώνοντας παράλληλα την αμέριστη στήριξή του στις σημαντικές δράσεις που υλοποιεί η Κ.Ε.Δ.Χ.
Τυχερή της χρονιάς η υπάλληλος της Κ.Ε.Δ.Χ., Αναστασία Καλαϊτζάκη, που βρήκε το φλουρί.


 


 

 

 

 

 

 

copyright © Δήμος Χερσονήσου