main img main img main img main img main img main img main img main img

Σε εξέλιξη οι εργασίες για την υδροδότηση της Τοπικής Κοινότητας Κρασίου

Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για την «υδροδότηση Τοπικής Κοινότητας Κρασίου», που λύνει οριστικά το μείζον αυτό πρόβλημα για την κοινότητα.

Συγκεκριμένα, το έργο αφορά στη δημιουργία εξωτερικού αγωγού μεταφοράς ύδατος από την Τ.Κ. Γωνιών στην Τ.Κ. Κρασίου, στη δημιουργία δύο νέων αντλιοστασίων και μίας νέας δεξαμενής στο ενδιάμεσο του αγωγού. Επίσης, προβλέπεται η κατασκευή συσκευών ελέγχου και ασφαλούς λειτουργίας του αγωγού, των αντλιοστασίων και της δεξαμενής, αλλά και η σύνδεση του νέου αγωγού με το υφιστάμενο τμήμα προς τη δεξαμενή του Κρασίου.

Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ, κ. Γιάννη Ρουσάκη με το νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, “LYDAKIS CONSTRACTION CO.”,  κ. Χαράλαμπο Λυδάκη, παρουσία του προέδρου Τοπικής Κοινότητας Κρασίου, κ. Κώστα Αργυράκη.

Να σημειωθεί ότι το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 215.000 ευρώ, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Ιουλίου, χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

 

 

copyright © Δήμος Χερσονήσου