Ενημέρωση για την εκδήλωση "2η Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης"

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων σε ανακοίνωσή του επισημαίνει : «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την εκδήλωση “2η  Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης” που συνδιοργανώνει ο Παγκρήτιος Σύλλογος  διευθυντών ξενοδοχείων με την Περιφέρεια Κρήτης,  την Τρίτη 24.01.2023 στο  ξενοδοχείο Akali στα Χανιά, στο ξενοδοχείο Atlantis, στο Ηράκλειο και στο ξενοδοχείο Jo-An Palace στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη φορά στο νησί μας, με τη συμμετοχή πολλών Ξενοδοχειακών Μονάδων από όλη την Κρήτη και σκοπό έχει  να φέρει σε άμεση επαφή τα Ξενοδοχεία με όσους επιθυμούν να εργαστούν σε Ξενοδοχειακές μονάδες.

Θα χρειαστούμε την πολύτιμη βοήθεια σας ενημερώνοντας τoυς δημότες σας που είναι ακόμη σε αναζήτηση εργασίας, μπαίνοντας στην επίσημη   ιστοσελίδα του Παγκρητίου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων  cretanhotelmanagers.gr οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν αναλυτικές   πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής.

Πιστεύουμε ότι οι διαθέσιμες θέσεις θα πρέπει να καλυφθούν κυρίως από ντόπιους εργαζόμενους στηρίζοντας τον τόπο μας και προβάλλοντας την κρητική μας κουλτούρα και φιλοξενία.

Δικαίωμα   συμμετοχής,   κατόπιν   έγκαιρης   αίτησης,   έχουν   οι   εργαζόμενοι   με προϋπηρεσία  σε ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και όποιος επιθυμεί να ξεκινήσει μια νέα σταδιοδρομία στο συγκεκριμένο χώρο. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν επίσης και οι   σπουδαστές των Τουριστικών   σχολών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση.

Στην ημέρα καριέρας, θα συμμετέχει μεγάλος αριθμός Διευθυντών ξενοδοχειακών μονάδων, όπως και οι υπεύθυνοι Προσωπικού και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Όσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθουν, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρουν τα  ξενοδοχεία.   

Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν για πρώτη φορά στον ξενοδοχειακό χώρο, θα λάβουν πληροφόρηση για το πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στα ξενοδοχεία του νησιού μας».