main img main img main img main img main img main img main img main img

Δήμος Χερσονήσου και Επιμελητήριο Ηρακλείου στο ‘The Greek Food Show 2016’ στην Πολωνία

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού & Απασχόλησης του Δήμου Χερσονήσου σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, καλούν τους παραγωγούς / τυποποιητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, και προτίθενται να κλείσουν δικό τους περίπτερο, στην έκθεση "2nd Grecka Panorama 2016" και συγκεκριμένα στο "The Greek Food Show" στη Βαρσοβία της Πολωνίας, στις 3-4 Δεκεμβρίου 2016, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

 

Οι επιχειρήσεις εκτός της προβολής των προϊόντων τους, και τις διασυνδέσεις που θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν με τοπικούς εμπόρους, θα έχουν επίσης την δυνατότητα, να προβούν και σε λιανική πώληση των προϊόντων τους, κατά την διάρκεια της έκθεσης.

 

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου επιχορηγεί την κάθε εταιρία (μέλος του Επιμελητηρίου), που θα λάβει μέρος στην παραπάνω έκθεση με το ποσό των €500. Στην περίπτωση που κάποια εταιρία δεν δύναται να εκθέσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της σε δικό της περίπτερο, μπορεί να παρευρεθεί κατόπιν συνεννόησης και χωρίς καμία χρέωση στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (εμβαδού 12τ.μ.) για να προωθήσει την επιχείρησή του.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τις προϋποθέσεις που πρέπει να τηρεί μία επιχείρηση προκειμένου να επιχορηγηθεί, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας της Αντιδημαρχίας Τουρισμού & Απασχόλησης του Δήμου Χερσονήσου:e-mail: tourism@hersonisos.gr, τηλέφωνο επικοινωνίας 2897340239, έως τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 στις 12.00.

 

copyright © Δήμος Χερσονήσου