Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας εργαζομένων Δήμου Χερσονήσου

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος

Σέγκος : Οι εργαζόμενοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του Δήμου Χερσονήσου, κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας

 

Σε ζεστή ατμόσφαιρα και την ανταλλαγή θερμών ευχών για τη νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Χερσονήσου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πρώην αγγλικανική εκκλησία και την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου απηύθυνε ευχές σε όλους τους εργαζόμενους και τα πολιτικά στελέχη του Δήμου, τους ευχαρίστησε για την εποικοδομητική και γόνιμη συνεργασία και σημείωσε χαρακτηριστικά : «Οι εργαζόμενοι, είστε η ραχοκοκαλιά του Δήμου Χερσονήσου και η συνεργασία μας για την ανάπτυξη του τόπου μας είναι ο καθρέπτης του έργου της δημοτικής αρχής. Το 2023 είναι μία κρίσιμη χρονιά κατά την οποία θα υλοποιηθεί μία δέσμη αναπτυξιακών έργων και η προσπάθεια όλων είναι κομβική για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, παρουσία Αντιδημάρχων, Προέδρων Νομικών Προσώπων, Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χερσονήσου και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Ο κ. Σέγκος ευχαρίστησε θερμά τον προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κρήτης κ.κ. Ευγένιο.

Ακολούθησε μουσική εκδήλωση από μαθητές του Μουσικού Σχολείου.