main img main img main img main img main img main img main img main img

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους επαγγελματικών σωματείων για την επίλυση προβλημάτων κυκλοφορίας στη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου

 

Χερσόνησος, 30 Δεκεμβρίου  2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους επαγγελματικών σωματείων για την επίλυση προβλημάτων κυκλοφορίας στη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου


Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Χερσονήσου με το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης, και το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 στο Δημοτικό Κατάστημα Λιμένος Χερσονήσου.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Χερσονήσου κ. Γιάννης Μαστοράκης και κ. Σπύρος Κατσαμποξάκης, ο κ. Νίκος Παπάζογλου, Πρόεδρος Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, ο κ. Ν. Καραμπουρνιώτης, Αντιπρόεδρος & ο κ. Κ. Τριαλωνάκης, Γ. Γραμματέας του Σωματείου, ο κ. Β. Παπανικολάου, εκ μέρους του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης, ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, ο κ. Μανόλης Ζερβάκης, Πρόεδρος της Ένωσης Ενοικιαζομένων Δωματίων «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Χερσονήσου.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σαν συνέχεια της πρώτης καταγραφής των δύσκολων και επικίνδυνων σημείων κυκλοφορίας στην εδαφική περιφέρεια του Δήμου Χερσονήσου και είχε σκοπό να αξιολογηθούν οι δράσεις που έχουν γίνει έως τώρα, προκειμένου να αντιμετωπισθούν προβλήματα που είχαν επισημανθεί και να υπάρξει προγραμματισμός για την επίλυση προβλημάτων που δεν μπόρεσαν να επιλυθούν. Ακόμη αντικείμενο της συνάντησης αυτής ήταν η διασφάλιση και ο  συντονισμός των ενεργειών των συναρμόδιων υπηρεσιών και τους φορείς με απώτερο στόχο, η επερχόμενη τουριστική περίοδος  να βρει όλους  τους εμπλεκόμενους καλύτερα προετοιμασμένους.

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης δήλωσε: «Η ασφάλεια των χιλιάδων επισκεπτών και των δημοτών που κινούνται καθημερινά στους δρόμους της Κρήτης και ειδικά στο Δήμο Χερσονήσου, ενός από τους μεγαλύτερους τουριστικούς Δήμους της Ελλάδας, αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή και επιβάλλει τη συνεχή εγρήγορση των υπηρεσιών μας και την απρόσκοπτη συνεργασία με τους εμπλεκόμενους επαγγελματικούς φορείς προκειμένου να δίνονται άμεσα οι ενδεδειγμένες λύσεις στα προβλήματα που καταγράφονται.»  

copyright © Δήμος Χερσονήσου