main img main img main img main img main img main img main img main img

Ευχαριστήρια Επιστολή στην πρόεδρο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Γυναικών Ίριδα κα Ρένια Δρόσου

 

Το «ευχαριστώ» εκ μέρους όλων των δημοτών απηύθυνε  σήμερα  ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Μαστοράκης σε συνάντηση που είχε στο γραφείο του με την πρόεδρο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Γυναικών Ίριδα κα Ρένια Δρόσου για την ευγενική  προσφορά διάθεσης  τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τα έσοδα της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης «Μια αγκαλιά για τα παιδιά»,  σε 60 ευπαθείς οικογένειες με παιδιά του δήμου μας. Στην συνάντηση παρευρεθήκαν ο αντιδήμαρχος  Διοικητικών Υπηρεσιών κ.  Νίκος Αργυράκης και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κα Δέσποινα Πλευράκη όπου και συζήτησαν τις λεπτομέρειες της διάθεσης των τροφίμων από την Κοινωνική Υπηρεσία  και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου μας.

 

 

 

Η Ευχαριστήρια Επιστολή του Δημάρχου Χερσονήσου κ. Γιάννη  Μαστοράκη :

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
Γραφείο Δημάρχου

Δ/νση        : Γούρνες (π. Αμερ. Βάση)
Τ.Κ.        : 70014
Τηλ.        : 2813404640
FAX        : 2813404608
e-mail        : dimarxos@hersonisos.gr
    


Αξιότιμη κα Δρόσου,

με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εγκάρδια για την ευγενική χορηγία σας και την φετινή χρονιά με την εξαιρετική προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (120 σακούλες) σε 60 οικογένειες με παιδιά του δήμου μας σύμφωνα με κοινωνικά κριτήρια που πλήττονται από τη φτώχεια, διότι συνεισφέρατε ουσιαστικά στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς στη τοπική κοινωνία.


Εκτιμώντας ιδιαιτέρως την ευγενή αυτή κίνηση αλληλεγγύης σας κατά τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε και δημόσια για την πολύτιμη βοήθειά σας στην ενίσχυση της προσπάθειάς μας.


Σας συγχαίρουμε για την ευγενή προσφορά σας στην ευαίσθητη ομάδα των παιδιών του δήμου μας και σας ευχόμαστε Μία Καλή και Δημιουργική Νέα Χρονιά με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία στους σκοπούς της Οργάνωσής σας!

 

 

Με  εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος  Χερσονήσου


Γιάννης  Μαστοράκης

copyright © Δήμος Χερσονήσου