main img main img main img main img main img main img main img main img

1ο Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά και το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου Χερσονήσου

 

O Δήμος Χερσονήσου, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) μαζί με τον Αθλητικό Όμιλο Χερσονήσου, την Ακαδημία Χερσονήσου και το ξενοδοχείο LYTTOS BEACH συνδιοργανώνουν το πρώτο (1ο) Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά και το πρώτο (1ο) Επιμορφωτικό Σεμινάριο Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου Χερσονήσου, από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.
Το τουρνουά και το σεμινάριο τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.
Θα λάβουν μέρος ακαδημίες επαγγελματικών κατηγοριών:
ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΠΑΟ, ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.
Επίσης, θα λάβουν μέρος και ερασιτεχνικά σωματεία από όλη την Κρήτη:
ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ, ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΙΝΕ, ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ, ΠΟΑ, GERARDS-PAPADAKIS, LIDO, ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΑΟΑΝ, ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ, ΡΩΜΑΝΟΣ, ΜΟΧΟΣ, JUVENTUS CRETA, ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ.

Oι αγώνες θα διεξάγονται από την Παρασκευή στις 15:00 έως και τη Δευτέρα στις 16:00 και θα χρησιμοποιηθούν τα δημοτικά γήπεδα Χερσονήσου 11Χ11 και 9Χ9 καθώς και τα γήπεδα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου LYTTOS BEACH.
Εκτός από το αγωνιστικό πρόγραμμα, θα γίνουν παράλληλα διάφορες πολιτιστικές και φιλανθρωπικές δράσεις, όπως: εθελοντική αιμοδοσία, επίσκεψη στο Ενυδρείο Κρήτης (Cretaquarium), κρητική βραδιά και συγκέντρωση ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης για τη Στέγη Ανηλίκων Αρρένων Ηρακλείου.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με αναγνωρισμένους διαιτητές, υπό την επίβλεψη γιατρών και διασωστών.
To 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου Χερσονήσου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου από 20:30 έως 23:00 στο ξενοδοχείο της διοργάνωσης LYTTOS BEACH.
Ομιλητές θα είναι οι κκ:
* ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ (ψυχολόγος-επικοινωνιολόγος, επιστ. συν. UEFA-FIFA-ΕΠΟ και ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ YOUTH)
* ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΠΠΑΣ (προπονητής τ/φ ΠΑΕ ΟΦΗ)
* ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (τεχνικός διευθυντής δικτύου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ).

 

progr06

 

copyright © Δήμος Χερσονήσου