main img main img main img main img main img main img main img main img

Με ένα νέο εντυπωσιακό βίντεο για τις παραλίες και τον τουρισμό αναψυχής ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα ο Δήμος Χερσονήσου

 

Χερσόνησος, 27 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με ένα νέο εντυπωσιακό βίντεο για τις παραλίες και τον τουρισμό αναψυχής ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα ο Δήμος Χερσονήσου

 

Ο Δήμος Χερσονήσου ευχήθηκε με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος σε όλους τους φίλους και επισκέπτες του, δημοσιοποιώντας ένα νέα διαφημιστικό βίντεο που προβάλει τις παραλίες και τις δραστηριότητες αναψυχής.


Το βίντεο το οποίο έχει ήδη κάνει το γύρω του κόσμου μέσω  διαδικτύου από τις 24 Δεκεμβρίου 2013 προβάλει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τις φυσικές ομορφιές της παράκτιας ζώνης του Δήμου, αλλά και τις πλείστες δραστηριότητες αναψυχής στις οποίες μπορούν να επιδοθούν οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην περιοχή της Χερσονήσου, όπως: μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, ενυδρείο, παραλίες, διασκέδαση,  άθληση, θαλάσσια σπορ, γκόλφ, πεζοπορία, ποδηλασία, καταδύσεις, ιππασία κ.ά.).

 

Λήψεις ασυνήθιστες και εντυπωσιακές  δημιουργούν καλοκαιρινή διάθεση στην καρδιά του χειμώνα και προσκαλούν τους λάτρεις της Χερσονήσου να σχεδιάσουν τις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές!

 

Το βίντεο αυτό φέρει τον τίτλο Hersonisos: Land of Experiences”, ο Τόπος των Εμπειριών και είναι το δεύτερο της σειράς που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Χερσονήσου. Το πρώτο βίντεο με τίτλο The Power of Legacy με θέμα την ενδοχώρα και  τον θρησκευτικό τουρισμό δημοσιοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία καθώς ήδη έχει μετρήσει πάνω από 7.500 προβολές!

 

Και το δεύτερο βίντεο δημιουργήθηκε από την καλλιτεχνική ομάδα blueroom, η οποία έχει ενσωματώσει λήψεις που έγιναν από το Νορβηγό φωτογράφο Stian Rekdal με την τεχνική της χρονικής επιτάχυνσης (time lapse photography). Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή πραγματοποιήθηκε χωρίς επιβάρυνση του Δήμου και χωρίς αμοιβή των καλλιτεχνών ενώ η διαμονή και φιλοξενία τους εξασφαλίστηκε χάρη στις ευγενικές χορηγίες επιχειρηματιών του τουρισμού της περιοχής.

 

Σχετικά links:

http://www.youtube.com/watch?v=3IX-jMfugMM

http://www.youtube.com/watch?v=9taja2WLeMU

www.blueroom.si

www.stianrekdal.com

copyright © Δήμος Χερσονήσου