Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Σας π ρ ο σ κ α λ ώ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 όπως ισχύει και την πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος A άρθρο 10 παρ. 1), σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη, την 05.11.2021 του μηνός Νοεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έκφραση γνώμης σχετικά με την επικαιροποίηση της υπ΄αριθ. 211/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί τροποποίησης της πολεοδομικής μελέτης του οικοδομικούΣυναιτερισμού «Βραχόκηπος».

2. Διόρθωση της με αρ. 2/2006 πράξης προσκυρώσεως, τακτοποιήσεως, ρυμοτομήσεως και αναλογισμού αποζημιώσεως ιδιοκτησιών στο Λιμένα Χερσονήσου

3. Περί συζητήσεως και λήψης απόφασης για την οριστική σφράγιση του παιδότοπου που λειτουργεί στη βορειοανατολική πλευρά του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «εστιατόριο - ταβέρνα», με την επωνυμία «SOFRA», ιδιοκτησίας του κ.TAFHASI DEMIR, που βρίσκεται επί της οδού Νικ. Γραμματικάκη, στη θέση «Αγ. Πελαγία», στα Μάλια του Δήμου μας.

4. Περί συζήτησης και λήψης απόφασης για την ανάκληση ή μη της με αριθ. 29/2018 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τη χορήγηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής - μουσικών οργάνων, της επιχείρησης «μπαρ», με την επωνυμία “HOF VAN HOLLAND”, ιδιοκτησίας της εταιρείας “Α. ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε”, με νόμιμο εκπρόσωπο τον κ. ΣΥΝΤΥΧΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, που βρίσκεται στην οδό Αγ. Παρασκευής & Σανουδάκη (γωνία), στο Λιμ. Χερσονήσου του Δήμου μας.

5. Περί συζήτησης και λήψης απόφασης για την ανάκληση ή μη της με αριθ. 25/2018 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τη χορήγηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής - μουσικών οργάνων, της επιχείρησης «καφετέρια - σνακ μπαρ - πιτσαρία», με την επωνυμία “SWEET HOME”, ιδιοκτησίας του κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, που βρίσκεται στην οδό Ελ. Βενιζέλου 164, στο Λιμ. Χερσονήσου του Δήμου μας.

6. Περί συζήτησης και λήψης απόφασης για την ανάκληση ή μη της με αριθ. 33/2018 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τη χορήγηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής - μουσικών οργάνων, της επιχείρησης «σνακ μπαρ - καφετέρια - μπαρ», με την επωνυμία “BABEL”, ιδιοκτησίας της κας ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΡΙΑΣ, που βρίσκεται στην οδό Αγ. Ιωάννη 64, στη Σταλίδα του Δήμου μας.

7. Περί συζήτησης και λήψης απόφασης για την ανάκληση ή μη της με αριθ. 110/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τη χορήγηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής - μουσικών οργάνων, της επιχείρησης «καφετέρια - μπαρ», με την επωνυμία “WEMBLEY”, ιδιοκτησίας του κ. ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που βρίσκεται στην οδό Δημοκρατίας 60, στα Μάλια του Δήμου μας.

8. Περί συζήτησης και λήψης απόφασης για την ανάκληση ή μη της με αριθ. 99/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τη χορήγηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής - μουσικών οργάνων, της επιχείρησης «καφενείο», με την επωνυμία “NOSTOS”, ιδιοκτησίας του κ. ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, που βρίσκεται στην οδό Ευρώπης 16, στο Πισκοπιανό του Δήμου μας.

9. Περί συζήτησης και λήψης απόφασης για την ανάκληση ή μη της με αριθ. 36/2019 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τη χορήγηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής - μουσικών οργάνων, της επιχείρησης «μπαρ», με την επωνυμία “REFLEX”, ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΚΟΥΡΑΠΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – ΤΖΩΟΥΝΣ ΠΩΛ Ο.Ε», με νόμιμο εκπρόσωπο τον κ. ΚΟΥΡΑΠΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, που βρίσκεται στην οδό Ματθ. Ζαχαριάδη 91, στα Μάλια του Δήμου μας. 

10. Περί συζητήσεως και λήψης απόφασης για την ανάκληση ή μη της με αριθ. 348/27010/20-09-2013 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «παντοπωλείο - οπωροπωλείο - κατεψυγμένων προϊόντων - προϊόντων αλλαντοποιίας και τυροκομίας - εμφιαλωμένων ποτών - κατάστημα ξηρών καρπών», ιδιοκτησίας του κ. ΤΣΑΛΟΥ ΦΩΤΙΟΥ, που βρίσκεται επί της οδού Ποσειδώνος, στον Ανισσαρά του Δήμου μας.

11. Περί συζήτησης και λήψης απόφασης για την ανάκληση ή μη της με αριθ. 27/2018 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τη χορήγηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής - μουσικών οργάνων, της επιχείρησης «μπαρ», με την επωνυμία “BREEZE”, ιδιοκτησίας του κ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, που βρίσκεται στην οδό Δημοκρατίας 89, στα Μάλια του Δήμου μας.

12. Περί συζητήσεως και λήψης απόφασης για την ανάκληση ή μη της με αριθ. 234/22150/19-08-2014 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ταβέρνα», με την επωνυμία “ΚΡΗΤΙΚΑΣ”, ιδιοκτησίας της κας ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΣ, που βρίσκεται στην οδό Παπαδογιώργη 16, στο Λιμ. Χερσονήσου του Δήμου μας.

13. Περί συζήτησης και λήψης απόφασης για την ανάκληση ή μη της με αριθ. 23/2019 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τη χορήγηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής - μουσικών οργάνων, της επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος «μπαρ», με την επωνυμία “POP”, ιδιοκτησίας της εταιρείας “ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΜΑΛΙΩΝ Ο.Ε”, με νόμιμο εκπρόσωπο τον κ. ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ, που βρίσκεται στην οδό Δημοκρατίας 81, στα Μάλια του Δήμου μας.

14. Περί συζητήσεως και λήψης απόφασης για την οριστική σφράγιση του παιδότοπου που λειτουργεί στον εξωτερικό χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «εστιατόριο - αναψυκτήριο - παντοπωλείο», με την επωνυμία «ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΣΗ ΚΡΗΤΗΣ», ιδιοκτησίας του κ.ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ, που βρίσκεται επί της παραλιακής οδού (έναντι εκκλησίας Αγ. Κωνσταντίνου), στις Κάτω Γούβες του Δήμου μας.

 

Ο Πρόεδρος

Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Δημήτριος Μπάτσης