Η Δ.Ε.Υ.Α. Χερσονήσου ανακοινώνει ότι είναι έτοιμη να παραλάβει τα λύματα του οικισμού Γουρνών μετά την ολοκλήρωση των έργων και τον έλεγχο των μηχανολογικών υποδομών

Η Δ.Ε.Υ.Α. Χερσονήσου ανακοινώνει ότι είναι έτοιμη να παραλάβει τα λύματα του οικισμού Γουρνών μετά την ολοκλήρωση των έργων και τον έλεγχο των μηχανολογικών υποδομών.

Παρακαλούνται οι δημότες του οικισμού Γουρνών να προσέρχονται στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Χερσονήσου από την Τετάρτη 24-02-2021, ώστε να καταθέτουν τις αιτήσεις τους για τη σύνδεση των ακινήτων τους με το αποχετευτικό δίκτυο.

Επισημαίνεται ότι δεν είναι προς το παρόν δυνατή η σύνδεση των ακινήτων που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο του οικισμού Γουρνών όπως φαίνεται στον αναρτημένο χάρτη (με κόκκινο χρώμα).

Τα ακίνητα στα οποία έχουν κατασκευαστεί ήδη οι ιδιωτικές παροχές αποχέτευσης είναι δυνατόν να συνδεθούν άμεσα μετά τον έλεγχο των απαιτούμενων δικαιολογητικών από την Υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Για τα υπόλοιπα ακίνητα, μετά την κατάθεση της σχετικής αίτησης σύνδεσης, θα προγραμματίζεται η κατασκευή του ιδιωτικού φρεατίου.

 

Για την αίτηση σύνδεσης, πατήστε εδώ

Για την υπεύθυνη δήλωση πατήστε εδώ

Για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, πατήστε εδώ

Για τον χάρτη αποχετευτικών δικτύων του οικισμού Γουρνών, πατήστε εδώ

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 28970 23325, 28970 23002 και 28970 32407 (εσωτερικό 421 ή 424).

 

 

Ο

Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

 

Εμμανουήλ Ματθαιάκης